tisdag 26 juli 2011

fmylife

Jaha, var och tog blodprover idag, fick reda på resultaten för någon timme sedan. Allt var okej.
Faaan. Jag vill verkligen att dethär ska ta slut nu.

söndag 24 juli 2011

fuck my life

Ska dethär någonsin gå över? Känner mig instängd, men kan inte heller gå ut. Jag kan inte sitta eller ligga still, men jag kan inte röra på mig heller. Det är inte bara jag som lider nu. Stackars gulle som knappt gör något annat än att sitter brevid mig och ser på då jag mår dåligt.
Tårarna bara rinner hela tiden, vet inte ens varför. Direkt jag ska öppna min käft och säga något får jag inte ut något. Jag har tungt att andas och kan knappt äta något. Det börjar bli frustrerande. Jag vill ha mitt liv tillbaks.

söndag 17 juli 2011

sucks

Har inte hunnit slänga in något inlägg. Har för det mesta bara latat mig med söt. For en sväng till Vasklot både på fredag och lördag, men var inte länge där. Har gått och blivit förkyld. Har inte heller därför lust att blogga...

måndag 11 juli 2011

be a macho man

Lyckades äntligen idag äta mat utan att börja må dåligt. Försöker som bäst få i mig en milkshake. Har spenderat dagen med ingen annan än min Nasu. Tja hann en sväng på stan innan men var allt för slö för att gå omkring där.
Ska sitta och stirra på klockan tills gulle kommer hit. Sedan se en film med honom och tota gott med honom brevid mig. Gonatt alla!

love you


söndag 10 juli 2011

miss missing you

Blir ett sent inlägg innan klockan slår över till 00.00. Färgade håret idag snabbt innan gulle kom. Blev mörkrött denhär gången. For till gerby och hälsade på Patte och Bocklon. Åt även subway idag. Och jaa äntligen har jag börjat äta normalt igen, men min mage känns endå tom efter att inte ätit på 2 veckor, så jag är fortfarande hela tiden hungrig och börjar må mindre dåligt då jag äter. Nu ska jag och sötnosen min nörda lite South Park.

lördag 9 juli 2011

gammla bilder













some times it just can't stop

Blev att åka ut till villan igår med päärona. Varmt var det, fick mamma att ta ett dopp med mig.Hatar att simma ensam, speciellt med min vattenfobi eller nu vad man ska kalla det. Degade mest igår och har inte heller gjort så mycket mer än igår. Skulle sova ute i bastukammaren inatt. Ensam. Men det blev för ensamt, så mitt i natten flyttade jag in. Och gud om det inte var varmt här uppe.
Jaha, behöver bara sitta och vänta i 5½ timme innan man kan börja laga sig färdig för sängen. Har tidig väckning på sönda för att vara hälj.

torsdag 7 juli 2011

water please

Känner mig lite bättre idag, har ätit en hel del om man jämför med förra veckan. Har för det mesta bara luggit framför tvn. For en sväng och handlade men orkade int så mycket mer än det. Har fått tabletter som ska upplösas i vatten som jag måste dricka, för att få energi och så. Fick reda på svaren om proverna ida, allt var normalt. Tror nu bara att jag behöver äta för att få kroppen igång igen.

onsdag 6 juli 2011

-

Fick absolut ingen sömn inatt, mådde så dålit. IGEN. Var tvungen att byta plats med jimmys bror i natt så jag skulle få sömn. Har endå bara luggit i samma ställning inatt. Mamma hämta mig idag på dagen, stack direkt och tog blodprov så svaren får vi väll imorgon. Hoppas värkligen att di hittar något fel på mig nu så allt tar slut. Hinner väll spendera några timmar med gulle imorgon innan han kanske far iväg igen. Jag däremot tänker spendera min hälj på villan i mammas sällskap!

måndag 4 juli 2011

pics









storkyro

Var lite mulet väder igår, tidigare idag likadant men nu tittar solen fram. Har fått i mig lite mera mat domhär senaste dagarna än normalt, men börjar fortfarande må dålit då jag äter.
Blev att gå i bastun igår direkt vi kom fram. Hoppade i sjön några gånger, sedan upp och börja laga i ordning i husbilen och utforska området. Simställer här är så jvla fint. På kvällen körda vi lite Uno. Antar att gulle mitt vann... Idag har vi latat oss för det mesta och spelar lite monopol. Blev så trött så ja lät Jimmy spela istället för mig. Snart kanske vi tar ett dopp eller två i det varma vattnen. Är så mycket som 23 grader i vattnet här. Kanske hinner slänga in några bilder ikväll ännu!

söndag 3 juli 2011

husbil

Blev inget inlägg igår. Känner mig bättre nu och har fått lite mat i mig. Sticker iväg med Jimmys familj till Kalliojärvi? idag i alla fall. Kommer vara borta några dagar. Datorn och näte kommer väll med antar jag så. Kanske slänger in ett inlägg nu som då.

fredag 1 juli 2011

hospital

Fick lejdon så jag stack med morsan till sjukhuset i morse. Fick direkt tid till en läkare direkt. Han hade inte riktigt något svar på vad som var fel med mig, men antog att det var en bakterie. Fick piller där, och två recept på ett par andra sorts piller och mjölksyrebakteriepulver? Har proppat i mig lite av det nu och vågar änlitgen äta något. Har druckit alldeles för lite vatten idag också. Eftersom att jag inte äter något borde jag dricka så jvla mycket. Men så feg som jag är har jag inte vågat för jag är rädd att spy upp allt vatten. Nåja har nästan fått i mig en hel smörgås.
Blir väll inte husbils-semester för mig ihälj...