måndag 31 oktober 2011

onsdag 26 oktober 2011

Någon som kommer med mig på tomorrowland eller Sensation White?


old times

Firade min och Jimmys 5 månadersdag igår på Tropiclandia. Dom har erbjudande den här veckan så det kostade typ halva priset. Var så trött då vi kom hem så jag somnade direkt Jimmy hade farit hem. Trögt idag att stiga upp och fara till skolan.
Var även igår och beställde tid till Hairdot för att laga hål uppe i örat. Har varit och frågat till en smyckesbutik men dom sa att en piercare måste göra det, men så berättade Becka att dom på frisörsalongen bredvid Ollis gör det. Så vi gick dit igår och jag fick tid tills idag. Kostar inget att göra hålet, men smycket kostar. För mig blev det 13 €.

måndag 24 oktober 2011

happy ending

Har kört golles mopo idag igen, börjar få läm det där med växlingen. Har även fyndat en popcornsmaskin på loppis för 5€. Funkar och man får jättebra popcorn från den. Annars en tråkig dag i skolan, satt på datorerna hela dagen.
Nös hemma hos Jimmy idag och nu har ja världens sjukaste nacke och rygg, fick även en skrattattack före.
Nu ska jag vänta på att Svampbob fyrkant säsong 1 har laddats ner  ( jag vet, men svampbob är ju för fan bäst) och sedan kolla några avsnitt sådär som jag gör varenda natt före jag somnar.
Hoppas på en bra dag med söt imorgon <3

We are young

Helt chill höstlov. På fredagen festades det lite grann i Malax på Beckas villa. Lördagen försökte jag lära mig att köra Jimmys mopo, helt okej gick det, sen ut och på en liten stund på kvällen. På söndagen tog vi det lugnt och jag körde lite mera med Jimmys mopo. Senare på kvällen var vi på bio. Contagion, helt bra film faktiskt.
Om några minuter ska jag börja dra mig till skolan, skönt att börja 12.20

tisdag 18 oktober 2011

darling

Tredje natten irad som jag inte sovit något. Har varit till stenhaga gw och kollat på skor. Hittade ett par som jag kanske vill ha. Sedan förde vi tillbaka två filmer vi lånat och for efter subway, sedan hem till mig och kolla ett avsnitt av Big Brother och sedan tillbaks till Höstves. Får se om jag kan sova inatt, tror inte det. Måste väll stanna uppe och läsa lite.
Har förrästen kollat in en ny telefon som jag hoppas jag får till min födelsedag som är nästa månad.
Imorgon skall jag till tandläkaren och läkare. Tror nästan jag har ett hål.

söndag 16 oktober 2011

Storkyro

Sitter i bilen påväg hem från Storkyro. Har varit och simmat med Jimmys pappas familj. Nu påväg hem blir det väll att köra via Hesburger. Får se om jag hittar något jag vill ha.
Sedan blir det väll att åka hem till Höstves, sover väll där inatt. Gulle har fått en bredare säng. 160 cm. Hans förra var så liten så köpte hans pappa en ny och han fick deras gammla.
Igår böt JAG bildäck på familjens Toyota. Skitit och tungt för ryggen min var det.

torsdag 13 oktober 2011

Choose freedom

Hade feber igår, stannade hemma idag med stregring och ont i huvudet. For till hälsocentralen med mamma, kom hem med en antibiotika kur. Några infektionsvärden var lite högre. Goose kom hit idag också, vi har bara latat oss i sängen framför 2½ män och sedan kollade vi på filmen REC. Har sett tvåan redan före för någon helg sedan.
Han for just hem så nu ska jag se på BB.

fuck yeah! webcamkvalité <3