lördag 31 december 2011

kokkola-amarillo




Baren vi var på



majs penslad med whiskeyolja, supergott!

kanske mitt bästa inköp i kokkola

fredag 30 december 2011

Kokkola


Har anlänt till Kokkola nu, sov halva bilresan, fast den nu inte är så lång. Var just in till stan och åt och shoppade lite, sparar de flesta butiker tills imorgon. Snart ska vi och simma. Får se vad som händer imorgon.
Kommer att komma hem på söndag först, så blir att fira nyår här på hotellet.

fredag 23 december 2011

Fick öppna min första julklapp idag, hemma hos jimmy! Fick en vit rip curl huppare som är superskön. Har sett på den förr men nu äntligen ligger den i mitt klädskåp.
Kommer just ur bastun och goose gav mig just helkroppsmassage, tack sööt!
Nu väntar vi på tacos och sedan ska det skådas en film och dricka glögg.
Väntar på morgondagen fast julen kanske inte är något för mig. Hatar för det första julmat. Finns inget som jag tycker är gott på bordet. Sedan att sitta ensam på kvällen med en massa julklappar och inte ha en aning om var man ska förvara dom...God jul iaf.

onsdag 21 december 2011

Lite sent inlägg. Helt perus dag på gymnasiet. Kom sedan hem med mamma och lagade mat. Blev Spagetti med tonfisksås. Sedan en sväng till Abc med ingen annan änn Mr. Rönn. Har läst på arblk-prov ikväll som vi har imorgon, har en dålig känsla över det. Men nu ska jag se Lilja 4-ever

måndag 19 december 2011

Jag klarar inte av att hålla det här inom mig mera. Snart har 7 månader gått me dig. Men de känns som över ett år. Allt började med vänskap, och förnekelse. Men till sist lyckades jag intala mig själv vad jag egentligen känner. Haha, jag vågade inte ta första steget och trodde att du också var för feg för det, inget illa menat sötnos, men du överraska mig. Och jag är så glad att du fortfarande är min bästa vän och min andra halva. Varenda vecka längtar jag till häljen då jag bara får somna i dina armar.
Älskar dig <3
Orkade inte riktigt blogga i helg. Har börjat känna mig lite konstig. Börjar ha svårt att äta igen, mår dåligt i princip hela tiden, men jag fösöker äta och att inte tänka på att jag mår dåligt.
Vill egentligen bara lägga mig ner och somna in, men råkade somna tidigare ikväll i gulles famn, så kommer knappast att kunna somna inatt.

torsdag 15 december 2011

turn this motherf* up higher

Fixade praktikplats två av två idag. Sedan till en tillfällig försälning i gammla Euromarkethuset. Riktigt billigt, kom hem med en Icepeakjacka  och flanellskjorta. Sedan iväg till Höstves. Bestämde oss för att fara på bio och se på Real Steel. Jag har aldrig gillat robotfilmer och sånt, men jag säger verkligen inte nej till att få se Real Steel igen. Fyy sjuttsingen va bra film. Rekomenderas verkligen! Han bara hem tillbaks till jimmy så kom mamma efter mig och här är jag nu.
Har även planerna för lördag fastspikade!

onsdag 14 december 2011

Helt chill i skolan idag, efter skolan stack jag med morsan och fixade en av mina två praktikplatser. Så 20.2 kl.9:00 börjar jag på panorama. Sedan for vi till brändö för att äta på Kings & Queens. Beställde en Vegepasta men den föll mig inte i smaken.
Sitter och försöker printa in 20 olika drinkar, faktiskt inte så lätt som det låter, har iaf fått in hälften av dom nu. Tror jag tar resten senare mot kvällen. Har endå inget ork med det just nu.
I år förväntar jag mig inga julklappar av mina kompisar, mest för att jag inte har råd att köpa åt dem, och alla våra pengar här hemma går ju till renoveringen...
Ska återgå till 2½ män nu.

söndag 11 december 2011

sugen på att laga tatuering nu



gårdagen

Var på stan en stund med Becca igår, länge sedan jag gjort något utanför skolan med henne. Kom iaf hem med en ny ring och earcuff. Senare på kvällen kom Bocklon ti oss och vi såg en film jag och mamma hade hyrt. Efter filmen lagade vi oss klara och stack till Brändö. Satt hos Simon och drack framför en film, pratade nog mest. Var ut och körde en sväng också. Då jag kom hem somnade jag som en stock och är fortfarande trött. Trotts 11 timmars sömn...




torsdag 1 december 2011

Sprang på några ärenden med mamma efter skolan, sedan iväg till sundom till min kusin. Var så trött i bilen påväg hem, men det verkade gå över. Lagade i alla fall sockerlag, för vi ska ha bastukväll för arbetsgubbarna som var och renoverade huset eftersom att vi är bekanta. Mamma satte mig att laga några drinkar då.
Ska se på tv nu och försöka sova...