torsdag 30 juni 2011

-

Idag verkar det som att jag mår bättre. Har fått i mig en plätt i alla fall. Det enda som stör mig nu att jag är så svag och bara skakar. Beror väll på att jag inte fått mat i mig på några timmar. Ska försöka få något mer i mig och sedan kanske åka iväg till karperö för att fira sötnosen med hans släkt.
I alla fall måste jag ta en dusch, om jag är på lite bättre humör kanske jag ska färga håret!

onsdag 29 juni 2011

-

Andra dagen jag ligger på soffan och ser på tv. Har fortfarande inte fått i mig någon mat. Fösöker dricka så mycket vatten som möjligt. Speciellt nu då det är så varmt. Halsen känns uppsväld nu också. Blir väll att fara på svalgprov imorgon. Börjar kännas så jobbigt nu. Har absolut ingen energi och allt känns vingligt.
Skönt i alla fall att få ha gulle här med mig, och att han tål att vara med mig då jag är i det här skicket.

tisdag 28 juni 2011

fyfan

Vet inte vad det är för fel på mig just nu. Kan inte äta något och det känns som att jag ska spy när som helst. Är så jlva hungrig men om jag äter spyr jag antagligen..fuck my life!

måndag 27 juni 2011

shoo

Jahapp, dagen blev inte alls som den skulle. Vaknade tidigt för att vara mig på sommarlovet, steg upp, stack och shoppade lite med mamma och sedan till jvla Hesburger som jag nu för övrigt hatar. Började må så jvla dåligt redan efter några franskisar. Var nära att spy och känner mig inte riktigt ennu helt bra fast det ör för några timmar sedan jag åt. Samma sak hände vid Amarillo förr förra veckan. Trodde då att illamåendet berodde på min krabbis eftersom jag hade kastat upp den dagen. Tydligen inte, kom fram till med mamma att jag kanske inte tål oljan som man friterar i. Så att säga så måste jag undvika friterad mat om jag inte vill spendera halva min dag framför wc:n.
Då jag äntligen kommit mig hem och angstat mig lite över händelsen, kom gulle hit för att sedan efter en timme fara på träning. Kollade på deras lags hemsida, och så klart hade dom  flyttat på träningen så ingen träning idag. Stack sedan hit till Höstves för att simma nu då jag äntligen börjar må lite bättre. Fick förrästen i mig några hallon!
Nästa helg hoppas jag på en liten husbilstur och kanske veckan efter det en snabb visit till schweeden

lördag 25 juni 2011

midsommar

Firade midsommaren i Oravais hos Jimmys moster. Kom bara mer och mer folk hela tiden dit. Great kväll fast man själv var nykter! så jvla stolt.
Idag stack vi från Karperö till Gerby, en snabb sväng hem ti stan bara. Klippte gräset innan vi for ut til villan. Var en sväng på kaffe hos bekanta. Ikväll ska vi säkert bara chilla och mysa eftersom att vi har våran en månads dag idag :)

onsdag 22 juni 2011

-

Kom just hem från gulles fotismatch. Tyvärr förlorade dom 2-4 mot Vifk. Sry guys, men ni sku nog ha kunnat spela bättre :/
Ska väll goosa med honom ikväll för att få honom på bättre humör. Mitt hår som jag färgade idag, blev helt okej. Lite koppar-rött.
Nej nu kan jag inte sitta här nåmer!

red red red more red

Blev att hämta röd hårfärg idag då, blev bara såndär toningsfärg då mitt hår endå kommer växa så pass att det synns bra, men mjaah, denhär flaskan kanske räcker till 2-3 färgningar. Inget man behöver blanda själv som med riktig hårfärg och man kan fövara flaskan tills man vill ända den en gång till hur bra som helst utan att den förstörs eller något. Förrästen den billigaste hårfärgen jag hittills köpt, tror även den kommer att förbli den billigaste.

tisdag 21 juni 2011

-

Märker att det inte riktigt har kommit upp några inlägg. Har fortfarande lite angst över lördagen och söndagen. Kanske jag orkar slänga in något från listan, men tror jag hoppar över något därifrån blir så mycket annars på en gång.
Har spenderat min tid med att vara med Jimmy. Åkte till Amarillo för att äta på söndag-kväll. Kanske inte den världens bästa idén. Igår hamnade vi till Gerby för att jobba lite, tog inte länge alls. Stack sedan till stan för att shoppa. Kom hem med en hel del faktiskt. Annars har vi typ bara latat oss här i karperö.

btw kanske vi slipper att flytta in i huset i Gerby i slutet av nästa månad. happyyyy

söndag 19 juni 2011

sick

Okej, jag är verkligen inte i skick idag för att vara aktiv här. Ni behöver inte förvänta er att jag slänger in något inlägg fören imrn :)

torsdag 16 juni 2011

favorit film

Har inte direkt någon favorti film. Tycker de flesta jag ser är bra. Men Hangover 2 är otroligt bra, löns att se.

going hard hard hard

Ingen sömn inatt och några timmar senare en nyklippt gräsmatta, svett, svett och åter svett, myggbett och knappt något hår kvar på huvudet. Hoppas på att få ta ett dopp ikv med min sundombrud. hihi. Vad ska min kar säga om mitt hår?

det här får mig att gråta

Skulle egentligen skriva dethär inlägget för 20 minuter sen. Men kom inte hem förens då.
Men det finns en hel del som saker som får mig att börja gråta. Kan vara allt från tragiska händelser i en film till att fölora en vän. Oftast sitter jag nog och lipar till filmer.

Var så jvla skönt att få träffa gulle idag. Har inte sett honom på 3 dagar, men har saknat honom otroligt mycket. Körde som sagt till vörå idag för att träffa honom. Han även äta varsin pizza inne i vörå "city"

onsdag 15 juni 2011

lame

Den här veckan har varit otroligt trög. Jag vet det är ännu bara onsdag. Men tror inte det kommer hända så mycket mer. På fredag kanske Linda hittar en sväng ti Vasa. Så slipper jag ut ur min lilla håla på Backbrunnsvägen i Sandviken. Ganska skummt område vi bor på.
På fredag kommer antagligen gulle hem från Vörå. FINALLY! så kanske jag och mamma sticker iväg dit ikväll så jag inte behöver dö av tråkighet här hemma. Har faktiskt inte gjort ett dugg vettigt domhär 3 senaste dagarna.

söndag 12 juni 2011

något/någon som har förändrat mig

Måste nog säga Jimmy. Om vi int hade varit ihop nu skulle jag antagligen att fortsätta marinera min lever med lite dricka på häljerna och på sommrarna lite nu som då. Men tack vare han har jag minskat på mitt drickande, lite skönt tycker jag. Känner mig stolt och har mer tid för honom.

golla

denhär månaden

Vet inte vad jag ska skriva här. Har typ varit en av di bästa månaderna på länge. Inte för att det har hänt något jättespeciellt eller varit fartfylld. Kanske mest för att solen har kommit fram och det har varit jättevarmt nu. Och såklart att jag har spenderat min tid med golla mitt!

fredag 10 juni 2011

Detta ångrar jag

Kommer inte på något just nu som jag ångrar sådär jättemycket. Isf att jag litade på den person som svek mig mest. Jag var så jvla förstörd efter allt. Hade jättesvårt att lita på någon. Men inget att gråta över, vi har inte kontakten någomer :)

torsdag 9 juni 2011

något jag aldrig kommer glömma

Det är nog då jag och Natte lurade en av våra gammla kompisar. Haha kan inte förstå att han inte märkte något...mina föräldrar skämdes nästan då dom fick reda på vad vi hade gjort. Haha

onsdag 8 juni 2011

mitt favoritminne

Jag har många fina minnen. Men ett speciellt minne är nog resan jag gjorde till Gällivare med Natte och hennes familj. Har nog inte haft så roligt påsklov. Blir för långt att berätta allt, men jag kan säga att det var min favoritresa på samma gång som mitt favoritminne!


Sitter hemma hos golle nu i Karperö. Han fyller 17 bast idag. Hoppas han har haft det kul idag, det har jag haft trotts mina stressammanbrott. Grattis igen sötis! jag vet att du endå läser dethär :)

tisdag 7 juni 2011

min första kyss

Mitt minne sviker mig här, tyvärr. Antar att det var någon gång på dagis. haha

mina drömmar

skrev inget om det igår så blir två stycken idag.
Men mina drömmar är att bli barmästare och antagligen äga en egen bar. Ingen skillnad var. Annars iaf bli bartender

måndag 6 juni 2011

-

Lyckades sparka Becka i ansiktet igår, så hon började blöda näsblod. Som tur tar hon det inte så hårt. Nåja om inte jag kan blöda näsblod får jag väll göra så att någon annan gör det för min skull.
Natte kom ju hem från Grekland igårkväll. Saknat henne en heel deeel!

nu vidare till den tösen

söndag 5 juni 2011

vad hade jag på mig idag

tycker att jag nästan just svarat på en likadann fråga som denhär, men iaf shorts och topp. Blev lite porr-outfit också hemma hos becka på hennes tak, alltså jag lånade hennes bikin som är lite förliten.

lördag 4 juni 2011

denhär veckan

Denhär veckan har varit en av di mest stressigaste. Inte så händelserik, men endå rolig. Har myst en hel del med gulle, inte så mycket festas, men lyckades endå få en rejäl hangover.
Ganska skön vecka. Har även hunnit dampa några kvällar då jag inte haft något att göra, så något mera hade man kunnat hitta på.

fredag 3 juni 2011

mothaf*ckin awsome

i min handväska

Använder inte direkt en handväska. Har oftast allt i fickorna eller i mopon, men ibland om jag far ut på kvällen någongång brukar jag ta en lite större väska. Där ligger oftast min plånbok, nycklar, telefon, hårspray, ev. en huppare ibland kanske något smått och gott att dricka!

torsdag 2 juni 2011

en sak jag gör dagligen

Kommer inte på något speciellt och får inte heller så mycket hjälp av drägelpottin min. Så få bli typ att jag dagligen skrattar åt ingenting. Om det är knäpptyst kan jag mitt i allt brista ut i skratt. Det gör jag varje dag.

det här hade jag på mig idag

Är kanske 2 timmar försen med det här inlägget.
Blev svarta harembycor med en huppare och mössa idag. Kände mig inte riktitgt för att klä upp mej idag, även om vi for ut på en liten biltur med Dave.

onsdag 1 juni 2011

Höstves

Kändes som en lång dag igår. Mådde så jvla dåligt och jag trodde mitt huvud skulle sprängas. Väntade hos Becka att gulle skulle sluta träningarna, så träffade jag hem och vi körde till hans pappa. Gick en 1-2 tiden och sova inatt. Det är så jvla trångt i hans lilla säng här så man får knappt någon sömn. Har bara vaknat och somnat om inatt. Låg och latade oss imorse en lång stund. Steg sedan upp för att ta något att äta.
Snart bara det slutar regna kanske vi ska börja köra iväg hem till oss. Det är så skönt då det oskar och regnar tycker jag, nu då det inte har gjort det på ett tag!