onsdag 31 augusti 2011

this is not the life i wanted


Skakar i hela kroppen, är så svag, kan knappt röra mig. Mår så jvla dåligt och det känns som att jag spyr när som helst. Har inte ätit något idag. Kan knappt dricka. Meningen att jag ska dricka 5 flaskor vatten om dagen, idag har jag fått i mig en halv. 
Psykologen som jag har gått hos har inte heller hittat felet till min deprission. Ska byta psykolog och börja gå här vi hälsostationen i Gerby, för att eventuellt börja äta antidepressiva.


jag vill ha hjälp.

måndag 29 augusti 2011

jag har nått botten

Nu märker man vilka som är ens vänner.
Jag orkar inte sitta och beté mig som om jag inte bryr mig. Det känns som om avstånd från mig bara för att jag har blivit såhär, men det är inget som jag valde att bli. Tror ibland att mitt liv aldrig kommer att bli som det var förr. Så många saker har förändrats. Varför ska jag känna mig så ensam. Direkt jag blir lämnad ensam bryter jag ihop. Så många tankar flyger in i mitt huvud, men jag vill bara att dom ska försvinna. JAG vill bara försvinna...för ett litet tag.
Hur länge ska jag ännu orka?

torsdag 25 augusti 2011

-

Andra dagen jag är hemma från skolan nu. Mår så jvla dåligt!! Mamma beställde tid till en läkare imorgon också.  Allt känns bara så värdelöst att  bry sig i just nu. Känns som att allt och alla sviker mig. Har faktiskt inte lust att hålla humöret uppe något mera.
Förrästen 3 månader med Jimmy idag!


måndag 22 augusti 2011

-

Sitter i smeba hos sötnosen nu, kommer att spendera natten här. Känns skönt att få sova inatt med honom efter dagens sammanbrott. Börjar få lite ordning i huset nu, känns rätt bra. Snart ska vi gå i duschen och laga oss färdiga för natten, kanske vi ser på en film först om vi orkar. Men först ska vi se färdigt på Jersey shore

lördag 20 augusti 2011

-

Har i princip flyttat in i huset i Gerby nu. Känns smått skönt. Har ännu en hel del att packa upp.
Sitter nujust med gulle och bara tar det lugnt efter att ha rett upp lite i mitt rum.



onsdag 17 augusti 2011

feels alright

Har äntligen börjat få flytta saker till Gerby, en del av mina kläder fraktades dit idag så har jag inte lika mycket att plocka upp sen.
Var tvungen att åka hem från skolan idag, mådde så dåligt och bara grät. Var slö, trött och hungrig. Åt en sallad och väntade på att jag skulle må bättre. Sedan då jag var i skick stack jag till Smedsby till sööt. Chillade mest och bakade en misslyckad kladdkaka. Men haha vet inte om vi har skrattat såhär mycket på länge :)

tisdag 16 augusti 2011

-

Som sagt skolan har börjat. Fick redan idag smaka på sprit från baren, synd bara att en av dom var Malibu. Inget för mig haha.
Tycker allt känns lite extra jobbigt nujust, så jag tror inte ni kommer få höra av mej så mycket här, nångång kanske. Har inte ork med något.

söndag 14 augusti 2011

this used to be a fun house

Har inte haft tid att slänga in något inlägg. Kan säga att Jimmy, hans bror och hans mamma har flyttat tillbaks till Smedsby i en 4 rummare. Spenderade första natten där inatt, sovde bättre än jag trodde jag skulle göra.
Snart kommer gulle hit och hjälper pappa med att flytta diskmaskinen tillbaks till Gerby, flyttar nämligen inn eventuellt på onsdag. Och så är det ju skola imorgon.

måndag 8 augusti 2011

-

Har inte hänt så mycket speciellt dehär senaste dagarna. Var en sväng till Hemstrand på fest med najjs folk. Gulle kom sedan till mig efter att ha varit på match i Oulu. Sovde hos oss som vi har gjort dom senaste nätterna. Stack igår till Karperö för att övernatta där. Började må så dåligt då vi kom dit så jag fick knappt någon mat i mig. Natten blev lite problematisk för mig men somnade som tur till sist. Idag checkade vi in nya loppiset dom öppnat i Sunnanvik. Fyndade bara en väska. Sedan stack Jimmy till hans kompis. Han kommer väll hit efter matchen. Jag däremot ska bara försöka få tag på Boklon och Patte.

torsdag 4 augusti 2011

it fcking hurts

Skönt att få sova ut lite idag efter domhär senaste nätterna. Men är fortfarande lika trött.
Gulle stack iväg till Kalajoki igår och kommer hem på fredag, så jvla tråkigt då dom bara åker iväg hela tiden. Men har ju tid att göra sånt som måste göras. Städade mitt rum igår på dagen för att en familj skulle komma och se på längenheten. Rensade sedan mitt klädskåp på kvällen.
Näst nästa vecka kanske vi får flytta in i huset i Gerby, och jag längtar så mycket redan. Synd bara att skolan redan har börjat då, så kommer att bli lite stressigt.
Men nu ska jag snart fara till Gerby för att tvätta bilen :)