måndag 26 september 2011

life is too short for drama

Sitter här med världens huvudvärk. Har mått dåligt hela dagen i skolan, så jag tror nog jag inte far till Strampen idag för att äta med klassen. Ska istället lägga mig i sängen och vila framför några friends avsnitt!



söndag 25 september 2011

-

Haft haft en underbar hälj med finaste. Har 4 månader med honom idag, firades igår kan man säga.
Har hunnit vara på kaffe till min kusin igår då hennes sambo fyllde år. Började även se på Hopeanuoli med gulle igår. Inte direkt den barnvänliga versionen, utan den som är k-18.
Vaknade halv 6 imorse och mådde så dåligt, fick sitta uppe och läsa några tidningar fast jag var supertrött, men mådde för dåligt för att sova. Efter ett tag lättade det lite och jag somnade. Vaknade sedan någon timme efter och fortsatte att se på Hopeanuoli. Nu har Jimmy farit iväg på match mot ifk, tror jag...Får se hur det går då.

torsdag 22 september 2011

those 3 little words

Möblerade om i rummet igår, därför skrev jag inget. Blev så mycket bättre, större och snyggare.

 haha, ehm, jööh...
Nujust mår jag bra. Har inte känt igen mig själv på ungefär 3 månader. Nu börjar det kännas som att jag hittat mig själv. Antar att jag kommer bli i sämre skick någon vecka snart...Men sen efter det, hoppas jag på att vara samma person som jag var förr.

tisdag 20 september 2011

under the waves

Var på gastoscopi idag (haha, missade lite med stavningen i dom förra inläggen) Blev nersövd så jag visste inte av något.Vaknade sedan i topp skick. Kanske lite vingligt. Väntade en liten stund på att en skötare kom och föklarade vad dom hade hittat. Har tydligen litet magmunsbråck? typ magsäcker är för mycket på sidan av matstrupen eller liknande, så därför har jag sura uppstötningar, men inget dom kommer göra något åt. Kommer väll ha det hela livet. Så tog dom en massa provbitar runtom i magen. Slapp hem ganska snabbt. Åt något hemma och stack sedan till Sundom för att diskutera och spekulera med Anna som man inte har gjort något med på ett tag. Sedan joinade mask och vi for en snabb sväng till abc.
Nu väl hemma ska jag äta kvällsmål och se på friends.

Welcome to a world where dreams become nightmares!

In the belly of the best, I’m a wolf amongst sheep
At the bottom of the hill, but at the top of the street
Above the boulevard, schoolyard, victim of deceit
And your running hard, but this wolf it’s always at your feet
Ya you’ve seen it all before, but the wolf’s outside your door
And you’re old enough to run, you ain’t hiding anymore
Another victim of the star spangled banner of the street
Now you’re in the world of the wolves
And we welcome all you sheep

måndag 19 september 2011

we are young

Chill dag i skolan. For någon timme tidigare till ungdomspsykiatriska. Träffade en psykiatriker och en familjeterapeut. Är inte helt säker på stavningen. Ska tillbaka om en månad på kontroll...
For sedan för att leta efter en jacka jag sett på, men hittade den inte. Blir väll en fjällräven då.
 


 Kanske är lite på en månad sen jag färgade håret, men tror inte en enda bild har kommit upp här. Såhär ser det ut nujust, försöker få det lite blondare ännu, och på sista bilden får blixten fram en orange ton. Är inte riktigt så i verkligheten. Så ser jag halft miffo ut på bilderna...

lördag 17 september 2011

heartbreaking story

Skoldagen gick snabbt igår. Efter for jag på stan med jimmy. Kom hem med en del saker.
Tog det bara lugnt igår med honom och så. Får se, kanske vi slipper ut ikväll med Nasu och Basti. Skulle också vilja hälsa på Nattes nya hundvalp, Valter. Han verkar jättesöt.
Idag låg jag och latade mig till 12-tiden. En timme senare körde jag till mommo för att städa åt henne. Tog ungefär en timme, hade inte så mycket att göra. Jimmy for iväg halv 11 tiden till Jeppis på fotismatch. Han kommer väll hem en fem, sex tiden.
Nu ska jag laga lite mat och se på Lisa Williams Life among the dead.

torsdag 15 september 2011

I've tried so hard

En till dag på silveria. Sjuk i fötterna nu. Var så trött då jag kom hem så jag somnade någon timme framför tvn.
Sedan och inhandla sockor och leggings och något sånt. Nu är jag så slö så jag säckar ihop när som helst. Ska nog ta och slänga mig på sängen framför lite Friends.
Imorgon helt perus 10-15 dag i skolan och efter det till stan med sööt.
gonatt!

typ en gammal bild då jag ännu var rödhårig

onsdag 14 september 2011

bb

Var i skolan idag, på silveria. Var mest i kafét. Hade fotografering också.
Fick sedan sjukts till gulle i smeba och vi har mest barat latat oss. Tvingades även att se på big brother och salkkarit. Nu ska vi baka kokosbollar. NAM!
Fick tid till gastroskopi tills nästa veckas tisdag.

tisdag 13 september 2011

I can't help it

Sprang på ärenden med mamma idag. Fick snabbt tid till ögonkontroll och slutsatsen blev glasögon för mig, som tur bara läsglasögon. Kommer att se ut som en tönt i mina plastiga ralph lauren...
Annars har vi börjat riva lite i mammas och pappas sovrum, snart ska väll allt i hjälpköket ut också. Snart kommer jag att få min lilla "lägenhet" eller nu vad man kan kalla det hemma i vårat hus. Hoppas det inte tar så länge ännu.
Ska till skolan imorgon. Får se hur det går på silveria för mig efter att dom har ändrat om lite där och ger mer ansvar åt oss elever. Och så är det ju skolfoto...

måndag 12 september 2011

I fly high

Har varit hela dagen hos gulle. Var en snabb sväng till stenhaga till gw-gallerian. Jag köpte ett par skor och jimmy köpte en longboard och en t-skjorta. Stackarn börjar bli sjuk, jag börjar också känna mig lite krasslig i halsen. Sista lediga dagen för mig imorgon. Ska försöka stiga upp lite tidigare då och förbereda mig för skolan på onsdag. Kommer att vara supertrött.

fredag 9 september 2011

-

Nu har gulle och jag bakat två kakor tills söndagen, då det blir kaffebjudas här hemma i gerby. Vi ska väll bänka oss framför tvn ikväll. Och gå i bastun. Imorgon har han match som vanligt och sedan ska vi till min syster i Kvevlax och hälsa på kissona.

torsdag 8 september 2011

flashback









Fick lite flashbacks idag. Saknar verkligen dom "gammla tiderna"

-

Om jag inte får i mig en hel nutridrink idag och imorgon, blir jag tvungen att åka in på sjukhus...och ja kommer aldrig att få ner dom.

onsdag 7 september 2011

-

Sov faktiskt några extra timmar idag mor vad jag brukar. Sötnosen kom hit efter skolan också.
Måste få i mig 2 såndär nutridrinkar om dagen och jag har knappt fått ner en. Om jag inte börjar få ner dom kommer jag att hamna in på sjukhuset. Och jag tror verkligen inte jag klarar av att dricka två om dagen, det känns som att jag spyr snart...

tisdag 6 september 2011

hemkommen från akuten

Var en sväng till akuten igår. Tog blodprov och väntade en timme på svaren. Allt var okej men vi skulle komma tillbaks idag för att tala med en läkare. Så 8-tiden på morgonen i morse satt vi ensamma i vänterummet. Behövde inte vänta så jättelänge. Så tog dom mera blodprov. Satt och väntade i 2 timmar och fick sedan träffa läkaren. Han hittade inget speciellt avvikande men jag var tydligen lite smått uttorkad. Så vi väntade en stund igen, och så kom dom och tog mera blodprov...Sedan kom en ung tjej för att lägga dropp på mig. Och jag börjar faktiskt få skräck för nålar. Haha, hon tyckte vi liknade på ett och annat sätt min syster, så hon berättade att dom har varit stallkompisar. Nåja fick ligga/sitta där då med dropp i lite över 2 timmar, som tur hade jag ett eget rum. Skulle annars fått trauma av alla gamlingar som spyr! Fick även remiss för gastroskopi (stavning?) Alltså man sväljer en slang för att kolla halsen/magen typ? Men eftersom att di inte ens kan ta svalgprov på mig utan att kämpa i över 20 minuter gick jag inte med på det. Men det blev bestämt att dom söver ner mig under gastroskopin.
Fick hem recept mot halsbränna och blir tvungen att dricka Nutridrink varenda dag eftersom att jag inte äter mat.
Får hoppas på att det blir bättre nu, annars lägger dom in mig på sjukhuset.

måndag 5 september 2011

-

Ledig från skolan idag. Kanske lika bra det, är nog inte ennu i skick att vara i skolan. Skall till centralhälsostationen idag på ultraljud och röntgen. Hoppas verkligen att det visas något där. Vill bara slippa allt dethär. Och nu vill ja ha isglass...men neeee 2 timmar till ännu oäten...

söndag 4 september 2011

-

Ingen sömn inatt igen, blir att fara på röntgen och ultraljud imorgon. Hoppas på att det visar något då. Måste vara oäten och odrucken typ 5 timmar före. Jag kommer att må så jvla dåligt. Har faktiskt fått i mig lite blåbärssoppa idag och igår. Mätte även mitt blodsocker idag om det skulle ha något med diabetes och göra, eftersom att farsan har diabetes, men nehe även det var normalt.
Nu ska jag nörda lite tv som jag gjord dehär senaste dagarna och vänta på att mamma och gulle kommer hem

lördag 3 september 2011

-

Har bara sovit två timmar inatt. Är faktiskt lite trött, men ska försöka att inte sova så jag kanske kan få lite sömn inatt. Nujust mår jag så dåligt att jag snart får en panikattack och faktiskt kastar upp. Sku bara vila att Jimmy sku vara här med mig.
Har inte ätit något alls idag, knappt fått i mig vatten...

fredag 2 september 2011

life still sucks

Skakar i benen idag igen. Kände mig inte så bra igår heller så jag stack efter sjukintyg, tur hon skrev det för idag också. Har märkt att jag inte heller kan sova förän kl.6 på morgonen, känns inte alls kul eftersom att jag har planerat att försöka vara i skolan nästa vecka. Som tur har vi ledigt på måndag så jag kan fösöka få min sömn till rätta.
Hoppas på att gulle snart kommer hit, har så tråkigt men kan inte heller göra så mycket annat än att ligga framför tvn. Nu kan jag inte ens dricka vatten...