torsdag 12 januari 2012

gotta let things go

Började senare idag då lärarna var på möte. Hade en lugn skoldag och fortsatte efter skolan till brändö för att städa åt mommo och sådant. Har kommit hem och har just ätit nudlar. Känner mig som en köttbulle nu.
Blev på festhumör nu. Satte på musik då jag ska plocka upp i mitt rum så jag får plats med en madrass på golvet åt anna tills imrn. Börjar bara tänka på hur mitt liv var före sommarlovet. Så jvla skönt.
För exakt två sen levde jag livet, med mina då närmaste vänner. Har så många minnen att dela med mig men orkar inte skriva ut alla. Ett speciellt minne var nog nyåret 09-10. Kunde komme hem 7-8 på morgonen och sov till 17:00 för att sedan stiga upp och fara ut på nya äventyr, så fortsatte mitt och nattes sommarlov. Kan säga att den tiden var bland de bästa jag varit med om. Allt var galet, men på ett skönt sätt. Får samma feelis nu som jag alltid fick före vi for ut då jag visste att kvällen kommer sluta bra.

Nej nu ska jag aktivera mej!

onsdag 11 januari 2012

Hade en lång skoldag, 8:10-16:20. Efter skolan fick jag skjuts till Jimmys pappa i Höstves och väntade på honom. Slöade framför tvn. Sov två timmar, ups. Kom hem för någon timme sen och har bara slöat mer framför tvn. Lagade varsin sallad med mamma och har nu suttit och diskuterat bl.a om mina fobier och hennes sjukhusbesök nere i H:fors. Var en ganska så jobbig period då, vill bara inte att det händer igen.
Börjar sakna min sötnos då vi talar om allt som hände i högstadieperioden.
Har som tur sovmorgon imorgon då lärarna ska på möte. Har tydligen fått en ny rektor på vår sida.
Nej, nu far alla tankar bara omkring så jag vill bara ta och lägga mig ner för att fundera igenom allt. Ska bli skönt att få sova bort mina bekymmer.

tisdag 10 januari 2012

praktik

Har varit på ett slött arbetsskift. Sprang mest runt och gjorde små jobb, som att plocka glas, duka, vek servetter, plocka upp dricka i baren och såå. Fick god mat där också. Broiler med svampsås och franskisar, naaamiii. Nästa skift blir antagligen på fredag kväll, då dom ordnar svensk dans. Sen efter det ska jag dra mig till Infjärden för att gratta Kaisa!

lördag 7 januari 2012

Kom just hem till Gerby från Höstves, reagerade så mycket på katterna så blir att sova hemma inatt. Mamma hade överraskat mig med ett playstation move spel, fitness. Så kommer väll att nörda det imorgon med söt. Fick move till julklapp sådär btw, har bara glömt nämna vad jag fick. Kan även säga att fick 6 shotglas till och likörsglas till min RCR samling. En mysdräkt låg också inpaketerad under granen på morgonen, jag visste att ja skulle få den eftersom jag var med och beställde den, men kunde ändå inte hindra mig själv från att slita upp den från paketet.
Men nu ska vi se på Paranormal activity: Tokyo night

torsdag 5 januari 2012

new shoes

Köpte ett par liknande skor som på bilden, kanske lite spetsigare vid tårna och högre upp vid benen, men endå ville jag ha dom. Skönt att inte behöva leta efter skor mera!

done did it

Varför sover jag bort halva dagen? Min dyngsrytm är helt ur balans. Får se vad jag hinner göra den lilla tiden jag har kvar innan jag sticker mot Höstves.
Jullovet börjar lida mot sitt slut, har bara idag och helgen kvar att chilla, men som tur får man ta en längre sovmorgon på måndag eftersom att jag börjar först kl.16:00. Har dock ett möte kl.14:00. På tisdag har kombigruppen sin första dag i den nya skolan, får se hur det går då.
Nu ska jag försöka göra något vettigt så jag får något gjort idag!

onsdag 4 januari 2012

H&M


Sökes


Söker efter ett par läder stövlar st. 37-38. Om ni har ett par ni inte använder eller vet någonstan man kan få tag på såna kan ni väll tipsa mig. Har sökt såna jättelänge. Tack!


Förrästen funderar jag på att byta bloggplats, mest för att jag blir störd på att menyn är längst ner då jag vill ha den på sidan, har försökt ändra det men går inte. Börjar även bli lite irriterad på utseendet.

tisdag 3 januari 2012