onsdag 30 november 2011

Jag vill bara somna in och vakna då allt är bra igen. Vill slippa allt negativt, alla starka känslor. Jag vill bort. Bort, bort, bort, låångt bort. Bara bort från alltihop. Känns onödigt att ens bry mig någomera, så varför gör jag det?

tisdag 29 november 2011


lyssnar på dj Pauly D. Goose foor just hem. Har sett på That thing och spelat lite löning med honom, som är ett beroendeframkallande brädspel. Känner mig inte riktigt på humör för något just nu så jag tror jag slänger mig i sängen och ser på lite tv, kanske two and a half men...

lördag 26 november 2011

HAIR


Vaknade upp hos älsklingen och fick skjuts till Botniahallen så jag slapp hem med mamma. Kom hem och har bara trögat för det mesta. Får se vad det bli av kvällen. Hoppas på glöggkväll med en av dom som jag trivs mest med!

fredag 25 november 2011

Har varit till frissan idag, blev brunett! Trivdes inte mer med blondt, såg blek ut tycker jag. Mörkt är mera min färg. Ville även ha en lite nyare frisyr efter sommaren.
Fick även höra en mycket sorlig sak idag då jag satt i frissa stolen. Vet i alla fall vad jag ska göra nu för att hitta mig själv. Jag ska sluta bry mig om vad precis alla andra tycker och tänker. Ska verkligen inte ta emot skit från någon. Jag ska bara bry mig om mig själv.

Firade ett halvår med goose, han lagade överraskningsmiddag åt mig. Tre rätters. Supergott. Och han är världens bästa pojkvän! <3

torsdag 24 november 2011

till dominique

haha alltså han jobbar typ via arbetspolen som typ skottar snö och sådant då de ringer eller skickar att han ska komma, så dte var nog inte han som var och plinga på till er :D

en fråga

Hade chill dag idag. Hann med en timme i skolan, åkte sedan till knowhow mässan i Botniahallen. Sedan vidare till psykiatriska och sedan en sväng via loppis för att fara hem och laga mat. Gott med ugnslax.
Sedan kom gulle hit. 
Ska till frissan imorgon, men jag vet inte vad jag ska göra med håret. Om jag fortfarande ska vara blond och bara färga utväxten eller om jag ska bli brunett igen. Eller rödhårig kanske? Jag har beslutsångest...






tisdag 22 november 2011

bamse<3

Satt i gamlis och gjorde moddaläxan hos Natte, delvis för att jag inte har orkat installera word på min dator och jag hade inte pappret då jag inte var i skolan förra tisdagen. Idag tog jag bussen som gick 7:55 från oss. Hoppade av i stan och gick till skolan. Skoldagen som har som vanligt varit trög, men trögare än normalt. Faktiskt jobbigt dethär att gå på kombi. Fick även sluta tidigare idag våran lärare inte var i skolan, kul att sitta en halv timme i skolan och vänta på henne. Tog bussen hem och har just kommit hem. Ska väll snart äta mat och vänta på sööt. Sedan ska jag bara se på tv och hoppas på att jag somnar i bamses famn!

söndag 20 november 2011

For till Jocke igår och såg på några filmer. A nightmare on Elm street och Dawn of the dead.
Vaknade typ 12 idag och en halvtimme senare blev jag hemförd. For en sväng till stan på julöppningen, men börjar bli lame att fara dit, for bara för att slippa hemmifrån. Har försökt kopplat trådlöst internet till datorn min men den har bara krånglat, äntligen fick vi det fixat några timmar senare.
Nu har jag huvudvärk och vill ha något kallt att äta, tror jag tar en glass!

fredag 18 november 2011

Så trööögt att stiga upp kl.6:00 på morgonen. Hoppade på bussen och somnade halft tar en stund innan man är vid skolan. Inget speciellt i skolan typ. Efter stack jag till sunnanvik på en oboykopp till BJÖRKIS (boklon) och sedan tog jag bussen hem till lilla Gerby. Snart kommer Jimmys mamma efter mig, efter som att min mamma går på kryckor så hon kan inte köra bil ennu. Skulle inte heller orka med buss till stan för att sedan hoppa på en annan buss till Smeba, lat jag är, nee men har åkt tillräckligt mycke buss för idag (hihi, 2 gånger)
Nu plocka lite upp i rummet och packa en väska :)

torsdag 17 november 2011

en liten fråga, va gör personer från rysslan på min blogg? bara sådär btw

goose<3 


livsnjutare

Har inte kunnat blogga då pappa tattade min dator och gömde den för några dagar. Men har fått tillbaks den nu. Var sjuk sön/mån/tis och orkade först till skolan på onsdagen.
Har haft olycka ända sen lördagen. På lördagen fick jag 1½ liter bål över mig, känndes helt okej att servera resten av dagen nerdränkt i alkohol. Senare på kvällen fick jag feber och värsta hostan så jag trodde jag spy varenda gång jag hosta. På tisdagen lyckades jag få en flaska i ansiktet, så fick gå någon dag med fläskläpp. Igår föll jag med mopon påväg till hälsocentralen, jvla halt var det. Handen och benet är lite upfuckat men inget allvarlig. Har bara haft en liten skena för handleden. Idag har jag smärtor i hela högra sidan, mest då jag hostar. Mina armar värker efter att jag buffat hem mopon också. Fick även gå 2 km hem från bussen igår, med min hosta, så resten av kvällen stack det i halsen som tusen nålar. Idag har dagen gått helt bra. Inget har ännu hänt. Måste även stiga upp tidigt för att hinna till bussen som går 7:15 imorgon. Tidigt för mig ialla fall som är en tjuvsovare

torsdag 10 november 2011

Yesterday you told me about the blue blue sky

Hade en väldigt lugn och kort skoldag, hade ett inviduellt prov med fyra olika stationer. Sedan på stan med söt för att handla en födelsedagspresent åt mig. Kom hem med det jag ville ha, en lila adidasjacka. Fick hem något annat smått också. Imorgon börjar jag igen 12.20 så blir sovmorgon då, har endå bara 3 lektioner.
Mina ögon faller hela tiden ihop så det blir att slänga sig i säng nu och nörda lite svampbob innan jag somnar. Hoppas jag drömmer om en massa svampisar. NIGHT!

söndag 6 november 2011

so that we could die

For en sväng till Patte igår, såg på paranormal activity 3. Inte så värst bra film, första och andra var mycket bättre. Idag låg jag och goose och drog oss till halv 2, sedan steg vi upp för att ta en snabb dusch. Hann inte vänta länge innan dom första gästerna började komma. Har som sagt varit full rulle idag här. Har egentligen födelsedag på onsdag, men det var mindre stressigare att ta kaffebjudningen på en söndag.
Nu ska jag fortsätta se på Transformers medan jag dreglar över golla.

fredag 4 november 2011

i just want to be free

har inte orkat bloggat de senaste dagarna. Sitter i smeba hos goose nu och ser en film, paranormal entity. Sedan blir det att se grave encounters. Toni och boklon e med oss

tisdag 1 november 2011

fuck all the things you said

Jag är på väg att bli mig själv igen, äntligen. Men endå känns det som att jag går dom flesta på nerverna...Att jag bara är störande och i vägen. Kan knappt lita på någon just nu, allting bara sviker mig.
Jag frågar mig varje dag varför just jag? Folk tror att dom vet hur det känns, men dom har ingen jvla aning. Att äntligen komma upp på benen så kastas allting om till motsatsen till bra. Ska inte jag få vara lycklig?

it don't matter now